Anime-ul TV Estab-Life al lui Goro Taniguchi dezvăluie distribuția principală în teaser

Scris pe 03 Feb 2022 16:23, de Antares

Site-ul oficial al proiectului anime original Estab-Life al lui Goro Taniguchi (Code Geass, Planetes, Back Arrow) a postat joi un teaser video promoțional pentru anime-ul de televiziune al proiectului. Videoclipul debutează pentru prima dată vocile personajelor și anunță astfel distribuția principală:

Principalii membri ai distribuției sunt (în ordinea în care apar în teaserul de mai sus):

Tomomi Mineuchi în rolul lui Ekua, liderul Nigashiya

Rie Takahashi în rolul lui Feresu, "vrăjitorul de arme", super atletic și cu focuri rapide.

Maria Naganawa în rolul lui Maruteese.

Sho Hayami în rolul lui Aruga, un robot AI bătrân.

Shinichiro Miki în rolul lui Urura, un om-lup care nu spune nimic altceva decât "wan" (woof)

Proiectul va avea un anime de televiziune, un joc pentru smartphone și un film de animație, care au ca teme "evadarea", "înregistrările" și, respectiv, "varianta". (Subtitlul în limba română pentru Estab-Life este "Stabilirea în viață").

Povestea este plasată într-un viitor îndepărtat, când populația lumii a început să se reducă după ce a atins apogeul. "Proiectul de renovare supranaturală" împarte Tokyo cu ziduri impunătoare în mai multe cartiere Cluster, fiecare cu propriile populații unice, modificate genetic, guvernate de o inteligență artificială.

Cei mai mulți oameni își trăiesc viața în propriile Clustere unice, nefiind fericiți și nepăsători față de viața de dincolo. Cu toate acestea, există unii care caută să evadeze în celelalte Clustere. Un grup numit Nigashiya îi ajută pe cei care doresc să evadeze.

Taniguchi este creditat pentru conceptul original și pentru supravegherea creativă a Estab-Life: Great Escape (titlu provizoriu), iar SSF este creditat cu povestea originală. Hiroyuki Hashimoto (Is the order a rabbit?, Slow Start) regizează anime-ul la Polygon Pictures, iar Shoji Gatoh (Full Metal Panic!, Hyou-ka, Cop Craft) supervizează și scrie scenariile.

Yūsuke Kozaki (No More Heroes 2: Desperate Struggle, Fire Emblem Awakening, Bubuki Buranki) a redactat desenele originale ale personajelor, iar Kenichiro Tomiyasu de la INEI (Harlock: Space Pirate, Human Lost, Night Head 2041, Resident Evil: Damnation) a realizat schițele conceptuale. Yoshiaki Fujisawa (No Game, No Life Zero, A Place Further Than the Universe, Revue Starlight) compune muzica. Slow Curve a dezvoltat și produs proiectul.

Square Enix dezvoltă jocul anime Estab-Life: Unity Memories, un joc pentru smartphone. Taniguchi este, de asemenea, creditat pentru conceptul original și supervizarea creativă a jocului, iar SSF este, de asemenea, creditat cu povestea originală.

De asemenea, Taniguchi regizează și scrie personal Eiga Estab-Life: Revengers' Road (Estab-Life the Movie: Revengers' Road), pe lângă faptul că a conceput conceptul original. SSF este din nou creditat cu povestea originală, iar Polygon Pictures produce animația.

 

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: