Manga Fairy Tail se va sfârşi după încă 10 capitole

Scris pe 11 May 2017 16:38, de Caciulacdlac
UPDATE 20.05.2017: A 25-a ediţie din acest an al revistei Weekly Shonen Magazine a dezvăluit că manga Fairy Tail a lui Hiro Mashima se va sfârşi în 10 capitole, inclusiv capitolul care urmează a fi publicat miercuri.

UPDATE 18.05.2017: Creatorul manga a postat pe Twitter următorul mesaj: "Chiar dacă manga originală se termină, nu cred că [franciza] Fairy Tail e încă gata. Am multe planuri, aşa că aşteptaţi-le cu nerăbdare."

Hiro Mashima, autorul manga Fairy Tail, a dezvăluit în notiţele de la sfârşitul volumului 61, care va apărea pe 17 mai, că seria se va sfârşi după încă 2 volume, adică în volumul 63. Acest lucru înseamnă că au mai rămas circa 20 de capitole până la final.

Mashima a dezvăluit de asemenea că va începe o nouă serie în curând, şi că este foarte entuziasmat de acest lucru. El a spus că vrea să prezinte o nouă poveste, cu noi personaje, într-o lume nouă.


Site-ul oficial al filmului Fairy Tail: Dragon Cry a dezvăluit în februarie că manga se află în ultimul arc, şi că a vândut peste 60 de milioane de volume în toată lumea. Astăzi s-a postat şi un nou trailer pentru noul film care tocmai s-a lansat în cinematografele din Japonia.


Seria urmăreşte aventurile celei mai cunoscute bresle de magicieni din lume, Fairy Tail. Manga a început în 2006 şi a inspirat două serii anime, mai multe OVA-uri şi spin-off-uri. Primul film al francizei, Fairy Tail: Houou no Miko, a avut premiera în Japonia în august 2012, iar cel de-al doilea, pe 6 mai anul acesta.

Primele 40 de episoade ale anime-ului Fairy Tail pot fi urmărite pe site-ul AnimeKage.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: