Primul film Fate/stay night: Heaven's Feel va apărea în Japonia pe 30 septembrie

Scris pe 20 Feb 2017 15:51, de Caciulacdlac
Un cinematograf din Tokyo a pus deja în vânzare biletele pentru primul film Fate/stay night: Heaven's Feel, dezvăluind astfel şi data premierei, 30 septembrie 2017.



Staff-ul francizei Fate/stay night a anunţat anul trecut în martie că proiectul va fi împărţit în trei filme separate, primul lansându-se in 2017. Proiectul a fost iniţial anunţat în 2014 ca un singur film.

Tomonori Sudou (directorul de animaţie a seriilor Fate/stay night: Unlimited Blade Works şi Fate/Zero) va regiza filmele, iar studio-ul ufotable se va ocupa de animaţie. Yuki Kajiura (Fate/stay night: Unlimited Blade Works, Fate/Zero) va compune muzica.

"Heaven's Feel" este una dintre rutele din romanul vizual original Fate/stay night. O adaptare manga a acestei rute a fost lansată în mai 2015.

Adaptarea anime a rutei "Unlimited Blade Works" a avut premiera în octombrie 2015. Anime-ul iniţial Fate/stay night a început în 2005, iar Fate/Zero, un prequel al întregii serii a fost lansat în 2011. Puteţi urmări aceste seriale accesând link-urile de mai jos:





Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: