Al doilea film Fairy Tail apare pe 6 mai, Manga se află în ultimul arc

Scris pe 22 Feb 2017 19:58, de Caciulacdlac
Al 12-lea număr din acest an al revistei Weekly Shonen Magazine a anunțat mai multe detalii despre filmul Fairy Tail: Dragon Cry. Acesta va avea premiera pe 6 mai, iar sloganul de pe noul poster (pe care îl vedeți mai jos) este: "Acea putere... este speranță sau distrugere...?"



Mashima a desenat 193 de pagini în care a schițat cadrele animației din film (pe care le vedeți mai jos) și va servi de asemenea ca producător executiv. Mashima a fost cel care a desenat și imaginea de pe poster, care îl arată pe Natsu pe jumătate transformat într-un dragon.



Revista a dezvăluit, de asemenea, că toate personajele își vor păstra vocile din serial, dar vor avea fiecare costumații diferite. În film vor fi și trei personaje originale (Sonia, Zash și Animus), al căror desingn a fost făcut de Yuuko Yamada.

Tatsuna Minamikawa (regizorul unor episoade din Aldonah.Zero și Attack on Titan) va regiza filmul în studioul A-1 Pictures. Shoji Yonemura se va întroarce din primele două serii anime pentru a scrie scenariul, iar muzica va fi compusă tot de Yasuharu Takanashi.

În altă ordine de idei, manga Fairy Tail se apropie de sfârșit. Site-ul oficial al filmului a dezvăluit pe pagina sa de introducere că manga se află în ultimul său arc. De asemenea, acesta mai spune că manga a vândut peste 60 de milioane de volume în toată lumea.

Manga urmărește aventurile celei mai cunoscute bresle de magicieni din lume, Fairy Tail. Manga a început în 2006 și a inspirat două serii anime, mai multe OVA-uri și spin-off-uri. Primul film al francizei, Fairy Tail: Houou no Miko, a avut premiera în Japonia în august 2012.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: