Top 20 cele mai aşteptate anime-uri ale sezonului de primăvară

Scris pe 24 Mar 2017 16:52, de Caciulacdlac
Sezonul de primăvară va începe pe 1 aprilie şi vom avea parte atât de continuări ale celor mai de succes anime-uri din ultimul deceniu, dar şi de seriale noi-nouţe care merită vizionate, printre care unul despre o agenţie de turism, sau o parodie la Death Note. Iată cele mai anticipate 20 de seriale anime ale sezonului, în ordinea crescătoare a popularităţii:

20. Uchouten Kazoku 2

Studio: P.A. Works
Sursa: Roman
Genuri: Felie de viaţă, Comedie, Dramă, Fantastic
Data lansării: 9 aprilie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului Uchouten Kazoku. În Kyoto, există trei feluri de locuitori: oameni, tanuki şi tengu. Shimogamo Yasaburou este al treilea fiu al familiei de tanuki Shimogamo. Tatăl sau, Souichirou, a fost capul comunităţii de tanuki din Kyoto până ce a fost mâncat de membrii umani ai "Clubului de Vineri". În timp ce avea grijă de un tengu bătrân, luptându-se cu alţi tanuki, şi jucându-se cu o fată umană, Yasaburou se apropie de adevărul din spatele decesului tatălui sau.

19. Fukumenki Noise

Studio: Brain's Base
Sursa: Manga
Genuri: Muzică, Romantic, Shoujo
Data lansării: 11 aprilie
Descriere: Nino, o fată căreia îi place să cânte, a avut parte de două despărţiri în trecut. Prima, cu prima ei dragoste, Momo, iar a doua, cu Yuzu, un băiat care compune muzică. Dar după aceste despărţiri, ea face o promisiune cu fiecare dintre ei: să continue să cânte până când îi vor găsi din nou vocea. Timpul a trecut, iar acum aceştia trei sunt la liceu, în timp ce Nino se gândeşte să între într-o trupa.

18. Sakura Quest

Studio: P.A. Works
Sursa: Original
Gen: Comedie
Data lansării: 6 aprilie
Descriere: În urma unei mişcări naţionale pe durata perioadei de economie cu Bule, un orăşel din provincie şi-a înviat programul de turism "mini-naţiunea"; angajând cinci fete ca ambasadoare de călătorie. Seria urmăreşte un an din viaţă acestor cinci fete în timp ce lucrează la agenţia de turism într-un orăşel în efortul de a-l revigora.

17. Busou Shoujo Machiavellianism

Studio: Silver Link.
Sursa: Manga
Genuri: Acţiune, Şcoală, Shounen
Data lansării: 7 aprilie
Descriere: Academia Privată de Simbioză Aichi a fost iniţial o şcoală de nivel înalt doar pentru fete. Când a devenit mixtă, fetele, din frică, au cerut să li se permită să îşi aducă arme la şcoală. Când acest lucru a intrat în vigoare, o grupare de justiţiare formată din 5 membri a fost formată, numită "Cele Cinci Săbii Supreme".
După multe generaţii, cele cinci săbii au devenit în cele din urmă un grup care corectează studenţii problematici, iar academia a început să accepte în mod proactiv astfel de studenţi pentru a-i corecta.
Nomura Fudou a fost trimis la această şcoală după ce a luat parte la o încăierare de proporţii. Ce va face el când singurele lui opţiuni pe care le are după ce s-a înscris sunt să fie exmatriculat, sau să fie corectat în acelaşi mod ca şi restul băieţilor... să fie forţat să se îmbrace şi să se comporte precum o fată!

16. Natsume Yuujinchou Roku

Studio: Shuka
Număr de episoade: 11
Sursa: Manga
Genuri: Dramă, Fantastic, Shoujo, Felie de viaţă, Supranatural
Data lansării: 12 aprilie
Descriere: Sezonul 6 din Natsume Yuujinchou. Takeshi Natsume este un băiat de 15 ani care nu vrea nimic mai mult decât să trăiască o viaţă normală ca şi toţi ceilalţi. Dar, din nefericire pentru el, la fel că şi bunica sa decedată, Reiko, el posedă abilitatea să vadă "youkai", sau spirite. Natsume apoi descoperă că Reiko i-a lăsat moştenire o carte de contracte în care ea purta legături cu youkai - "Cartea de Prieteni". Totuşi, fără că Reiko să fi apelat vreodată la acestea, spiritele au rămas blocate. Acum, acestea îl urmăresc în continuu pe Natsume în speranţa de a rupe contractele pentru a fi eliberate.
Deşi unele spirite sunt blânde şi inofensive care îl ajută pe Natsume, sunt de asemenea şi unele rele şi ostile care îi vor răul. Aici intervine Madara, un spirit deghizat într-o pisica. Madara devine aşadar bodyguardul lui Natsume, având motivele sale pentru a-l acompania pe băiat. Pe parcursul poveştii, Natsume învaţă multe lecţii importante de viaţă.

15. Re:Creators

Studio: TROYCA
Număr de episoade: 22
Sursa: Original
Gen: Acţiune
Data lansării: 8 aprilie
Descriere: Oamenii au creat multe poveşti. Bucurie, tristeţe, furie, emoţie profundă. Poveşti care ne agită emoţiile şi ne fascinează. Totuşi, astea sunt doar gândurile simplilor spectatori. Dar ce-ar fi dacă personajele din poveste ar avea "Intenţii"? Pentru ei, noi suntem nişte existente dumnezeieşti pentru aducerea poveştii lor în lume? Lumea noastă e schimbată. În Re:CREATORS, toată lumea devine un Creator.

14. Sin: Nanatsu no Taizai

Studiouri: Artland, TNK
Sursa: Proiect multimedia
Genuri: Ecchi, Fantastic
Data lansării: 15 aprilie
Descriere: Porţia de ecchi pentru sezonul acesta. Cele şapte păcate capitale sunt întruchipate de şapte fete foarte atrăgătoare. De menţionat că acest anime nu are nicio legătură cu anime-ul Nanatsu no Taizai.

13. Sakurada Reset

Studio: David Production
Sursa: Light Novel
Genuri: Mister, Super Puteri, Supranatural, Şcoală
Data lansării: 5 aprilie
Descriere: Aproape jumătate din populaţia Sakuradei, un orăşel de pe coasta Oceanului Pacific, are câte un fel de putere unică. Aceste puteri variază de la a avea abilitatea de a intra în mintea unei pisici, până la a resetă lumea înapoi în timp la un anumit punct din trecut. În acel orăşel există un grup numit "Kanrikyoku", care controlează şi monitorizează folosirea acestor puteri. Asai Kei şi Haruki Misora fac parte din clubul şcolar numit "Houshi", unde execută orice misiune pe care o primesc de la Kanrikyoku. Misora are abilitatea de a reseta lumea cu 3 zile. Asta înseamnă că toate evenimentele şi orice memorie din ultimele 3 zile care "ar fi putut" să se întâmple, nu s-au întâmplat niciodată. Kei are abilitatea să îşi "amintească" trecutul. Chiar şi după ce Misora îşi foloseşte puterea care resetează lumea cu 3 zile, Kei îşi va păstra acele 3 zile în memorie. Combinând-uşi puterile, aceştia rezolva misiunile trasate de Kanrikyoku.

12. Renai Boukun

Studio: EMT2
Sursa: Manga
Genuri: Comedie, Supranatural, Romantic, Şcoală
Data lansării: 7 aprilie
Descriere: Un Carnet al Sărutului este un caiet puternic care face pe oricine are scris numele în acesta să se îndrăgostească dacă se sărută unul cu celălalt, indiferent de circumstanţe. Obiectul magic şi foarte familiar aparţine unui înger numit Guri care are sarcina să creeze cupluri. Totuşi, ea scrie din greşeală numle lui Aino Seiji, un licean obişnuit, iar în cazul în care acesta nu sărută pe cineva, Guri va muri. Ea îl convinge pe Seiji să o sărute pe fata pe care o place, Hiyama Akane, cea mai populară din şcoală care s-a dovedit că are sentimente chiar mai puternice pentru el. Eventual, Akane şi Seiji se combină, dar nu înainte că Guri să decidă că şi ea îl place pe Seiji. Ceea ce pare minunat pentru majoritatea băieţilor, devine un adevărat iad pentru Seiji care vrea doar o relaţie obişnuită cu o fată.

11. Clockwork Planet

Studio: Xebec
Sursa: Light novel
Genuri: SF, Fantastic
Data lansării: 7 aprilie
Descriere: Într-o zi, o cutie neagră a căzut dintr-o dată în casa lui Naoto Miura, un băiat care a renunţat la liceu. Înăuntru, acesta a găsit un robot feminin. Aceasta este o poveste despre o lume care se schimbă, şi o umanitate care nu o face. Un ciclu nesfârşit al eşecului şi al succesului...

10. Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records

Studio: LIDENFILMS
Sursa: Light novel
Genuri: Acţiune, Magie, Fantastic, Şcoală
Data lansării: 4 aprilie
Descriere: Sistina studiază la o academia de magie pentru a-şi ascuţi abilităţile în artele magiei, sperând să rezolve misterul enigmaticului Castel al Cerului. După retragerea profesorului său favorit, înlocuitorul, Glen, s-a dovedit a fi tardiv, leneş şi aparent un instructor total incompetent şi nesuferit. Cum se face că Glen a fost selectat în mod special de către cel mai bun magician din academie?!

9. Berserk - sezonul 3

Studio-uri: GEMBA, Millepensee
Sursă: Manga
Genuri: Acţiune, Militar, Aventură, Horror, Demoni, Supranatural, Dramă, Magie, Romantic, Fantastic
Dată lansării: 7 aprilie
Descriere: Sezonul 3 din Berserk. Povestea îl urmăreşte pe Guts, un spadasin cu putere supraumană, aflat pe calea răzbunării, într-o lume medievală plină de demoni, nobili corupţi şi alte orori. Adaptat după una dintre cele mai populare manga din toate timpurile.

8. Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

Studio: White Fox
Număr de episoade: 12
Sursa: Light novel
Genuri: Acţiune, Fantastic
Data lansării: 10 aprilie
Descriere: Anul 526 din Calendarul Liturgic. Lumea ştia că vrajitaorele există, şi că acestea practică notoria artă a vrăjitoriei. Totuşi, nimeni nu ştia nimic despre studiul magiei. Povestea urmăreşte un mercenar jumătate om, jumătate bestie, visând mereu să devină un om obişnuit. Însă, într-o zi, el întâlneşte o vrăjitoare care îi va schimbă viaţa pentru totdeauna: "Doreşti să ai o formă umană? Atunci fii escortă mea, mercenarule!"
Vrăjitoarea s-a prezentat ca fiind "Zero", şi a explicat că ea caută un volum unicat care a fost furat de bandiţi din adăpostul sau. Intitulată "Cartea lui Zero", aceasta conţine informaţii preţioase despre magie care poate fi folosită să îţi aducă lumea la picioare fără pic de efort. Aşadar, pentru a-şi împlini visul de a deveni om, mercenarul trebuie să o acompanieze pe Zero în călătoria sa - chiar dacă aceasta este una dintre vrăjitoarele pe care el le urăşte atât de tare.
Aceasta este povestea unei vrăjitoare arogante şi a unei bestii miloase.

7. Eromanga-sensei

Studio: A-1 Pictures
Sursa: Light novel
Genuri: Comedie, Dramă, Romantic
Data lansării: 9 aprilie
Descriere: Un nou anime de tip incest, făcut de autorul seriei OreImo. Un băiat, autor de romane de tip light novel, descoperă că sora lui mai mică este de fapt cea care îi desenează ilustraţiile extrem de perverse. Ea nu iese niciodată din cameră, şi îl pune pe fratele lui să îi dea macare pe sub uşa.

6. Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

Studio: MAPPA
Număr de episaode: 24
Sursa: Joc video
Genuri: Acţiune, Aventură, Demoni, Supranatural, Magie, Fantastic
Data lansării: 8 aprilie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului Shingeki no Bahamut, al cărui prim sezon se poate vedea integral pe AnimeKage.
Acum două mii de ani, dragonul înaripat negru-argintiu, Bahamut, a terorizat tărâmul magic al Mistarciei. Oamenii, zeii, chiar şi demonii care locuiau acele tărâmuri, şi-au unit forţele împotriva bestiei, astfel sigilandu-i puterile într-o cheie, care a fost imparţitâ în două. O parte le-a fost înmânată zeilor, iar cealaltă demonilor. Aceşţia aveau datoria de a o proteja. Acum, Mistarcia e un tărâm păşnic, până când o femeie misterioasă fură jumătatea de cheie din mâinile zeilor. Ce se va întâmpla cu Mistarcia, va fi Bahamut eliberat?
Acest anime va fi tradus pe site-ul AnimeKage!

5. Saenai Heroine no Sodatekata ♭

Studio: A-1 Pictures
Sursa: Light novel
Genuri: Harem, Comedie, Romantic, Ecchi, Şcoală
Data lansării: 14 aprilie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului Saenai Heroine no Sodatekata, al cărui prim sezon poate fi urmărit integral pe site-ul AnimeKage.
Începem cu viața lui Tomoya Aki, un otaku ce lucrează cu jumătate de normă ca să-și poată permite obiectele necesare împlinirii visului său de o săptămână. Cu un noroc remarcabil, dă peste Megumi Kato, cea mai frumoasă fată ce a văzut-o vreodată. Bineînțeles că această întâlnire îi dă viața socială peste cap. Totul a început cu o plimbare nostalgică cu bicicleta, la începutul primăverii, când petalele rozalii ale cireşilor plutesc îndreptându-se spre cer, moment în care, Cupidon ia măsurile de rigoare, punându-te faţă în faţă cu marea iubire. Însă... ce iubire poate nutri un biet otaku faţă de o fată 3D a lumii reale?!

4. Boruto: Naruto Next Generations

Studio: Studio Pierrot
Sursa: Manga
Genuri: Acţiune, Aventură, Super Puteri, Arte Marţiale, Shounen
Data lansării: 5 aprilie
Descriere: Continuarea anime-ului Naruto, ale cărui 2 sezoane se pot vedea integral pe AnimeKage. Toată lumea cunoaşte povestea lui Naruto, băiatul orfan şi nebunatic care-şi dorea să ajungă cel mai puternic ninja din sat, reuşind în final să îşi împlinească visul. Dar aeastă serie nu este despre el, ci despre noua generaţie de ninja din Satul Frunzei, în frunte cu fiul lui Naruto, Boruto!
Acest anime va fi tradus pe site-ul AnimeKage!

3. DanMachi: Sword Oratoria

Studio: J.C.Staff
Număr de episoade: 12
Sursa: Light Novel
Genuri: Acţiune, Aventură, Fantastic
Data lansării: 15 aprilie
Descriere: Spin-off al anime-ului DanMachi, cu o fată în rol principal. Prinţesa Aiz Wallenstein, cea mai puternică spadasină din lume, se aventurează în labirintul gigantic numit "Dungeon" împreună cu aliatele ei. După ce trece de etajul al 50-lea, plin de mistere şi ameninţări, Aiz se avăntă şi mai adânc în întunericul Dungeon-ului. Eventual, aceasta întâlneşte un băiat pentru prima dată. "Eşti bine?" În Oraşul Labirint din Orario, poveştile contrastante ale băiatului şi ale fetei se intersectează!

2. Boku no Hero Academia - sezonul 2

Studio: Bones
Sursa: Manga
Genuri: Aciune, Comedie, Super Puteri, Şcoală, Shounen
Data lansării: 1 aprilie
Descriere: Al doilea sezon al anime-ului Boku no Hero Academia.
Într-o zi, un băieţel de 4 ani a ajuns la realizarea că lumea nu e dreapta. 80% din populaţia lumii are abilităţi speciale, numite "quirks", care au dat multora puterea de a-şi împlini visul copilăriei de a deveni un supererou în realitate. Din păcate, Izuku Midoriya este unul dintre cei născuţi fără vreun quirk, fiind discriminat din această cauză. Totuşi, el refuză să renunţe la visul său de a deveni erou; determinat să facă imposibilul, acesta se înscrie la o "şcoală de elită pentru eroi", UA High, unde se antrenează ca să devină succesorul celui mai tare erou de pe planetă!

1. Shingeki no Kyojin - sezonul 2

Studio: Wit Studio
Sursa: Manga
Genuri: Acţiune, Super Puteri, Dramă, Fantastic, Shounen
Data lansării: 1 aprilie
Descriere: Nu cred că era nicio surpriză. Cel mai aşteptat anime din ultimii 4 ani începe în sfârşit, după ce a fost amânat de nenumărate ori. Este vorba de sezonul 2 din Attack on Titan, al cărui prim sezon poate fi urmărit integral pe site-ul AnimeKage.
Acum câteva sute de ani oamenii au fost aproape exterminaţi de către titani. Titanii sunt nişte creaturi care nu par să aibă inteligenţă, devorează fiinţele umane şi, cel mai rău, par să facă totul din plăcere. Există un singur oraş în care există supravieţuitori, iar acolo locuieşte tânărul Eren. Fiind martor la moartea mamei sale, jură că se va răzbună pe fiecare titan.
Acest anime va fi tradus pe site-ul AnimeKage!

O listă completă a anime-urilor din sezonul de primăvară poate fi gasită aici. Scrieţi-ne în comentarii la ce anime-uri vă veţi uita voi în acest sezon!
- Postat de @
Distribuie articol: