Sezonul 3 din Mob Pyscho ar putea fi lansat anul acesta

Scris pe 15 Mar 2022 21:30, de Antares

Cel mai puternic Mediu din universul anime, Mob ar putea reveni în sezonul 3, mai devreme decât am anticipat. Potrivit directorului de animație și designerului de personaje, Yoshimichi Kameda, Mob Psycho sezonul 3 se va întoarce în 2022.

În biografia sa de pe Twitter, Yoshimichi Kameda a dezvăluit că este designer de personaje pentru Mob Pyscho sezonul 3, care va fi difuzat în 2022.

Anterior, s-a dezvăluit că Studio bones se va întoarce pentru sezonul 3. Studio Bones sunt, de asemenea, cunoscuți pentru animarea Fullmetal Alchemist, și Soul Eater. Anime-ul va fi regizat de Takahiro Hasui (care a lucrat și la Bungo Stray Dogs, Sk8 the Infinity). Scenariul va fi scris de Hiroshi Seko (cunoscut și pentru Darling in the Franx, Heion Sedai no Idaten-tachi, Jujutsu Kaisen).

Un videoclip promoțional a fost lansat mai devreme pentru a comemora anunțul sezonului 3.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că comitetul de producție nu a anunțat încă oficial data de lansare a sezonului 3. Așadar, vă rugăm să luați aceste informații cu puțină speranță. Dacă informația este într-adevăr adevărată, Mob Psycho se va alătura seriiloanime precum Overlord, Kaguya Sama, Chainsaw Man și Bleach, ca fiind cele mai așteptate seriale ale anului 2022.

- Postat de @
Distribuie articol: