Top 10 cele mai așteptate anime-uri noi ale sezonului de toamnă 2018!

Scris pe 30 Sep 2018 21:18, de Caciulacdlac
Iată și lista cu anime-urile noi. Sunt ordonat în ordinea crescătoare a popularității, conform MAL:

10. Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai

Studiouri: Magia Doraglier, NAZ
Sursa: Light Novel
Genuri: Comedie, Romantic
Data lansării: 10 octombrie
Descriere: Suzuka Nagami este o frumoasă elevă din anul 3 al școlii gimnaziale care are note excelente și este preștedinta consiliului elevilor. Ea a scris un roman despre o surioară care ține foarte mult la fratele ei mai mare, iar acest roman a câștigat un premiu pentru light novel. După ce au discutat despre asta, fratele ei, Yuu, este cel care debutează ca un autor reprezentant de light novel, în locul Suzukăi, sub pseudonimul Chikai Towano.
TL;DR: Un anime cu imouto tipic, gen Oreimo.

9. RErideD: Tokigoe no Derrida (Derrida, călător prin timp)

Studio: GEEKTOYS
Sursa: Original
Genuri: Acțiune, Sci-Fi, Dramă
Data lansării: 4 octombrie
Descriere: Este anul 2050. Un tânăr inginer pe nume Derrida Yvain a devenit faimos pentru contribuția la construirea „Mașinii Autonome DZ” la Rebuild, o companie creată de tatăl său. Într-o zi, Derrida și colegul său Nathan au descoperit un defect la DZ-uri și au încercat să-l avertizeze pe șeful lor, însă au fost ignorați. Deși Derrida și Nathan erau conștienți de pericol, au decis să nu ia nicio măsură, și să meargă în schimb la petrecerea aniversară a fetei lui Nathan, Mage. Ziua următoare, după ce s-au bucurat de petrecere, Derrida și Nathan au fost atacați de forțe misterioase. Fugind, Derrida cade într-o mașinărie de somn și se trezește peste 10 ani într-o lume devastată, în mijlocul unui război. În timp ce Derrida este atacat de DZ-uri ieșite de sub control, acesta și-a dorit să renunțe, însă și-a amintit ultimele cuvinte ale lui Nathan: „Ai grijă de Mage.”
Într-o lume plină de război, Derrida pornește în căutarea lui Mage.
TL;DR: Terminator, varianta anime.

8. Radiant

Studio: Lerche
Număr de episoade: 21
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Fantastic, Magie
Data lansării: 6 octombrie
Descriere: Seth este un vrăjitor în devenire din zona Pompo Hills. Ca orice vrăjitor, el este un „infectat”, unul dintre puținele vietăți care a supraviețuit contactului cu un Nemesis - niște creaturi căzute din cer care contaminează și ucid orice ating. Fiind imun acestora, Seth dorește să devină un Vânător și să se lupte cu Nemesis. Mai mult decât atât, Seth își dorește să se aventureze într-o călătorie, dincolo de simpla vânătoare a monștrilor. El își dorește să găsească Radiantul, presupusul loc de origine al acestora. Însoțit de mai mulți prieteni vrăjitori, acesta străbate lumea în căutarea Radiantului, sub controlul strict al Inchiziției.
TL;DR: Un băiat vrăjitor care se luptă cu chestii care cad din cer.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

7. Ulysses: Jehanne d'Arc to Renkin no Kishi

Studio: AXsiZ
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Fantastic
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Povestea se petrece în secolul al XV-lea, în timpul Războiului de 100 de ani între Franța și Anglia pentru succesiunea tronului Franței. Montmorency, fiul unui nobil, s-a înscris la cursul de magie și alchimie din cadrul școlii regale de cavaleri. Totuși, în urma înfrângerii suferite de Franța la Azincourt, școala s-a desființat. Pierzând totul, devenind un proscris, Montmorency, proaspăt devenit alchimist, întâlnește o fată misterioasă numită Ioana.
TL;DR: Războiul de 100 de ani, cu magie și alchimie.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

6. Yagate Kimi ni Naru (Eventual, voi deveni tu)

Studio: TROYCA
Sursa: Manga
Genuri: Școală, Shoujo Ai
Data lansării: 5 octombrie
Descriere: Yuu a îndrăgit mereu seriile manga shoujo și a așteptat mereu ziua în care va primi o declarație de dragoste, care o va face să roșească și să aibă fluturi în stomac. Totuși, când în sfârșit un coleg de clasă i-a făcut o astfel de declarație... ea n-a simțit nimic. Dezamăgită și confuză, Yuu a intrat în liceu fără a ști cum să răspundă. Atunci Yuu a zărit-o pe frumoasa președintă a consiliului studenților Nanami refuzând un pețitor cu atâta maturitate, încât a inspirat-o să-i ceară ajutorul. Însă următoarea persoană care i-a mărturisit lui Yuu a fost chiar Nanami. Aventura romantică a lui Yuu a început în sfârșit?
TL;DR: Un anime yuri, care în mod ironic începe cu o zi înainte de referendumul pentru familia tradițională.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

5. Kishuku Gakkou no Juliet (Internatul Julietei)

Studio: LIDENFILMS
Număr de episoade: 12
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Comedie, Romantic, Școală, Shounen
Data lansării: 6 octombrie
Descriere: Povestea se petrece la Internatul Academiei Grigio unde studenții vin din două state rivale cunoscute sub numele de „Câinii negri” și „Pisicile Albe”. Persia și Inuzaka sunt șefii căminelor respective, însă sunt îndrăgostiți în secret unul de altul. Astfel, aceștia trebuie să țină secret dragostea lor față de ceilalți colegi de cămin, pentru a se feri de necazuri.
TL;DR: Romeo și Julieta la școală.

4. Tensei shitara Slime Datta Ken (Acel moment când am fost reîncarnat într-un slime)

Studio: 8bit
Sursa: Manga
Gen: Fantastic
Data lansării: 2 octombrie
Descriere: „Rimuru Tempest” este noul nume al unui slime într-o lume fantastică al lui Satou Mikami, în vârstă de 37 de ani, după ce a fost ucis de un tâlhar. Eliberat din viața sa plictisitoare, acesta își începe noua aventură într-o lume fantastică, în postura unui monstru de gelatină.
TL;DR: Unu care a murit și s-a făcut gelatină.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

3. Irozuku Sekai no Ashita kara

Studio: P.A. Works
Sursa: Original
Genuri: Dramă, Magie, Romantic
Data lansării: 6 octombrie
Descriere: Povestea se petrece în orașul Nagasaki, într-o lume în care există un pic de magie în viața de zi cu zi. Hitomi Tsukishiro este o fată de 17 ani, descendentă a unei familii de vrăjitori, care și-a pierdut abilitatea de a diferenția culorile de la o vârstă fragedă. Făcându-i-se milă de viitorul nepoatei sale, Kohaku, marea vrăjitoare, a trimis-o pe Hitomi în trecut, în anul 2018. Făcând cunoștință cu bunica ei de 17 ani și cu ceilalți membri ai clubului, seria urmărește dezvoltarea personală a lui Hitomi.
TL;DR: O tânără vrăjitoare care a fost trimisă în trecut.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

2. Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai

Studio: CloverWorks
Sursa: Light novel
Genuri: Comedie, Romantic, Școală
Data lansării: 4 octombrie
Descriere: Sindromul Pubertății - un presupus sindrom misterios care îi afectează doar pe cei aflați la pubertate. De exemplu, o fată iepuraș apare deodată în fața lui Sakuta Azusagawa. Adevărata identitate a fetei iepuras este Mai Sakurajima, o adolescentă celebră care este în prezent o liceană inactivă în ultimul an. Din motive necunoscute, aspectul ei drăguț nu se reflectă în ochii altora. În timp ce încearcă să rezolve misterul acestui fenomen, Sakuta începe să se îndrăgostească de Mai.
TL;DR: Un băiat întâlnește o fată iepuraș cu probleme.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

1. Goblin Slayer

Studio: White Fox
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Fantastic
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: O tânără preoteasă și-a format un grup de aventurieri, însă imediat au dat de necazuri. Goblin Slayer a fost cel care le-a venit în ajutor, un bărbat care își dedică viața exterminării goblinilor, prin orice mijloace. Iar după ce zvonurile despre isprăvile sale încep să circule, nu se știe cine sau ce se va arăta...
TL;DR: O fetiță și un bad-ass într-o aventură.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

O listă cu toate anime-urile din sezon găsiți aici.
- Postat de @
Distribuie articol: