Top 20 cele mai așteptate anime-uri ale sezonului de iarnă 2019!

Scris pe 22 Dec 2018 15:03, de Caciulacdlac
Salut! Iată lista pentru sezonul de iarnă 2019. Am scris lângă studioul care produce anime-ul în paranteză alte anime-uri produse de același studio, ca să vă faceți o idee despre cum va fi stilul animației. Oh, și am pus trailere în loc de postere. :D

20. BanG Dream! Sezonul 2

Studio: SANZIGEN (Black Rock Shooter, Arslan Senki, Aoki Hagane no Arpeggio, Heavy Object)
Sursa: Manga
Gen: Muzică
Data lansării: 3 ianuarie
Descriere: Al doilea sezon al seriei BanG Dream!
De când era mică, Kasumi Toyama s-a aflat mereu în căutarea „Star Beat”, un sunet scânteietor și captivant pe care l-a auzit în timp ce se uita la cerul înstelat. După ce a intrat la liceu, Kasumi a dat peste o chitară în formă de stea într-un amanet vechi. Plină de un entuziasm pe care nu l-a mai avut înainte, Kasumi se alătură altor patru fete și încearcă să ajungă cât mai sus în lumea muzicii.
TLDR: Fete care cântă.

19. Grimms Notes

Studio: Brain's Base (Durarara!!, Oregairu, Tonari no Kaibutsu-kun, Baccano!)
Sursa: Joc Video
Genuri: Acțiune, Aventură, Magie, Fantastic
Data lansării: 11 ianuarie
Descriere: Povestea se petrece într-o lume creată de ființe numite „Povestitori”. La naștere, toți locuitorii acestei lumi primesc o „carte a sorții” unde viața acestora le este scrisă de dinainte. Totuși, Povestitorii escroci, cunoscuți ca Povestitorii Haosului, scriu evenimente rele în cărțile personajelor, fără ca ele să știe. Depinde de posesorii cărților sorții nescrise să-i găsească pe acești Povestitori ai Haosului și să restabilească liniștea.
TLDR: Personajele din povești în încurcătură.

18. Ueno-san wa Bukiyou

Studio: Lesprit (Cinderella Girls Gekijou)
Sursa: Manga
Genuri: Comedie, Romantic, Seinen
Data lansării: 7 ianuarie
Descriere: Ueno-san, care se află în anul 3 de gimnaziu, este îndrăgostită de conceptul de dragoste. Ea se folosește la maxim de invențiile sale și încearcă să i le arate lui Tanaka, kouhai-ul ei de la Clubul de Știință.
TLDR: O fată îndrăgostită de dragoste.

17. Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.

Studio: Zero-G (Grand Blue, Tsugumomo, Battery, Dorei-ku)
Număr de episoade: 12
Sursa: Web manga
Genuri: Felie de viață, Comedie
Data lansării: 9 ianuarie
Descriere: Povestea este despre scriitorul Subaru Mikazuki, care este timid și nu prea știe să vorbească cu ceilalți, și Haru, o pisică care a fost vagaboandă toată viața sa. Aceștia doi încep să locuiască împreună și să se împrietenească, fiind prezentate punctele de vedere ale amândurora.
TLDR: Un scriitor și pisica lui.

16. Piano no Mori Sezonul 2

Studio: Gaina (Omoi no Kakera)
Număr de episoade: 12
Sursa: Manga
Genuri: Comedie, Dramă, Muzică, Școală, Seinen
Data lansării: 28 ianuarie
Descriere: Al doilea sezon al seriei Piano no Mori.
Povestea a doi băieți din medii foarte diferite. Pe deoparte îl avem pe Kai, fiul unei prostituate, care cântă la un pian abandonat din pădurea de lângă casa lui de când era mic. Pe de altă parte îl avem pe Syuhei, care practic s-a născut cântând la pian, fiind fiul unei prestigioase familii de pianiști. Și totuși această pasiune a lor legată de pian le face ca destinele să se întâlnească.
TLDR: Doi băieți care cântă la pian.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

15. Fukigen na Mononokean Tsuzuki

Studio: Pierrot Plus (Beelzebub, Tokyo Ghoul:re, Sabage-bu!, Mahou Shoujo Ore)
Sursa: Web manga
Genuri: Comedie, Demoni, Supranatural
Data lansării: 5 ianuarie
Descriere: Al doilea sezon al seriei Fukigen na Mononokean.
Începutul vieții de licean a lui Hanae Ashiya nu a fost ușor- și-a petrecut în întregime prima săptămână în cabinetul medical și starea lui inexplicabilă doar se înrăutățește. Cauza chinului său este o creatură misterioasă și pufoasă care s-a lipit de el de când s-a împiedicat de ea cu o zi înainte să înceapă școala. În timp ce sănătatea sa continuă să se agraveze și creatura continuă să crească, Hanae găsește un afiș ce îi face reclamă unui exorcist de yokai. Disperat și fără nimic de pierdut, sună la acel număr și ajunge la Mononokean, o ceainărie care apare brusc lângă cabinetul medical. Un om care pare posac, Haruitsuki Abeno, îl ajută cu tragere de inimă pe Hanae, dar cere să fie plătit. Spre disperarea lui Hanae, acesta nu își poate permite taxa și trebuie să devină un angajat la Mononokean pentru a-și plăti datoria. Și, ca lucrurile să devină mai rele, noul său șef este, de fapt, unul dintre colegii săi de clasă. Dacă Hanae speră să își plătească datoria vreodată, trebuie să lucreze împreună cu Abeno pentru a îndruma înapoi în Infern o varietate de yokai periculoși, ciudați și interesanți.
TLDR: Un tip posedat care n-are bani de exorcizare.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

14. Mahou Shoujo Tokushusen Asuka

Studio: LIDENFILMS (Yamada-kun to 7-nin no Majo, RokuAka, Arslan Senki, Koi to Uso)
Sursa: Manga
Genuri: Dramă, Magie, Seinen
Data lansării: 11 ianuarie
Descriere: Din cauza invaziei unor creaturi enigmatice din lumea de dincolo, numite Disas, omenirea, aflată pe marginea unei crize, a fost salvată prin eforturile fetelor magice care au obținut puteri misterioase...
Trei ani mai târziu, se petrec noi incidente, care le fac pe fete să iasă din normalitatea în care intraseră. Salvatoarele omenirii, aceste fete magice numite „Magicele Cinci” trăiesc acum fiecare zi luptându-se pentru viețile lor.
TLDR: Un alt anime edgy cu fete magice.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

13. Gotoubun no Hanayome

Studio: Tezuka Productions (Sakimichi no Apollon, Dagashi Kashi 2, Black Jack, Astro Boy)
Sursa: Manga
Genuri: Harem, Comedie, Romantic, Școală, Shounen
Data lansării: 11 ianuarie
Descriere: Fuutarou Uesugi este un student de top sărac și asocial, care într-o zi o întâlnește pe Itsuki Nakano, o studentă bogată. Aceștia se ceartă, însă când Useugi află că urmează să-i fie tutore, încearcă să se împace cu aceasta. Între timp, întâlnește alte patru fete.
TLDR: Unu cu un harem de 5 fete, toate surori.

12. Revisions

Studio: Shirogumi (Etotama, Moyashimon, Seiyou Kottou Yougashiten, Urahara)
Sursa: Original
Genuri: Acțiune, Sci-Fi, Mecha
Data lansării: 10 ianuarie
Descriere: „Aceasta este o profeție pentru tine, în care cinci oameni vor întâlni adversari formidabili, și doar tu îi poți proteja pe toți.” Daisuke Toujima este un licean în anul 2 care a fost răpit de când era mic. El a fost implicat într-un fenomen special - Shibuya Drift - alături de prietenii săi din copilărie: Gai, Rui, Marimari și Keisaku. Aceștia au fost transportați la centrul din Shibuya cu 300 de ani în viitor. Acolo îi așteaptă sălbăticie, ruină, oameni din viitor și „Revizii”, niște monștri mecanici uriași. Fugăriți de monștri fără a înțelege situația, o fată cu același nume ca persoana care a salvat-o pe Daisuke când a fost răpit, Miro, le-a dăruit un mecha numit „String Puppet” și i-a rugat să salveze Shibuya. Cu drumuri, adversari și destine diferite, băieții și fetele pornesc în călătoria lor de întoarcere în timpul lor.
TLDR: Niște copii se duc în viitor și se bat cu monștri.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

11. 3D Kanojo: Real Girl Sezonul 2

Studio: Hoods Entertainment (Drifters, Seikon no Qwaser, Nazo no Kanojo X, Kanojo ga Flag wo Oraretara)
Sursa: Manga
Genuri: Romantic, Școală, Shoujo
Data lansării: 12 ianuarie
Descriere: Sezonul 2 al seriei 3D Kanojo: Real Girl.
Tsutsui Hikari e un otaku, și evită pe cât posibil viața socială. Hikari are un singur prieten la școală, care este de asemenea asocial, și este hărțuit de majoritatea colegilor din cauză că e ciudat. Într-o zi, acesta a trebuit să curețe piscina școlii alături de Igarashi Iroha, care are aproape tot ceea ce urăște Hikari la fetele din lumea reală. Lipsește de la școală, se comportă nepoliticos, n-are prietene și multe altele. Totuși, ea este prietenoasă cu Hikari, și chiar îi ia apărarea când oamenii râd de el. Zgârcenia lui Hikari l-a făcut să spună lucruri urâte Irohei, dar ea nu s-a supărat pe el. După un timp, acesta realizează că Iroka e pe cale să devină prima lui prietenă 3D, din viața reală! Va reuși el să se descurce?
TLDR: Un asocial care prin minune își găsește gagică.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

10. Domestic na Kanojo

Studio: Diomedea (Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?, NouCome, Campione!, Aho Girl)
Sursa: Manga
Genuri: Dramă, Romantic, Școală, Shounen
Data lansării: 12 ianuarie
Descriere: Natsuo Fujii este îndrăgostit de profesoara lui, Hina. Încercând să uite de sentimentele lui pentru ea, Natsuo se duce la o întâlnire cu alți elevi, unde întâlnește o fată ciudată pe nume Rui Tachibana. Aceasta îi cere lui Natsuo o favoare: să vină acasă la ea și să facă sex cu aceasta. Actul este lipsit de dragoste, ea dorindu-și doar să învețe din experiență. Gândindu-se că astfel va uita de Hina, Natsu acceptă.
După această întâmplare, Natsuo dă peste o nouă problemă. Tatăl său se recăsătorește și se trezește cu o pereche de surori vitrege. Din păcate, Natsuo le cunoaște foarte bine pe cele două fete. Acestea sunt Hina și Rui, profesoara lui și fata cu care a făcut-o prima dată. Astfel, Natsuo ajunge într-un triunghi amoros în timp ce se îndreaptă către viața de adult.
TLDR: Un tip care se iubește cu surorile lui vitrege, din care una îi e profă.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

9. Dororo

Studiouri: MAPPA, Tezuka Production (Sakimichi no Apollon)
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Demoni, Istoric, Shounen, Supranatural
Data lansării: 7 ianuarie
Descriere: Remake al seriei Dororo to Hyakkimaru, din anul 1969.
Un lord samurai a dat unor demoni organele fiului său în schimbul dominației pe câmpul de luptă. Totuși, copilul a supraviețuit datorită unui doctor care l-a echipat cu proteze letale, cu care poate vâna demonii pentru a-și recupera corpul, bucată cu bucată, înainte de a-și înfrunta tatăl. În drumul său, tânărul erou întâlnește un orfan care susține că este cel mai mare hoț din Japonia.
TLDR: Un tânăr samurai pe jumătate robot și un mic hoț.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

8. Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen

Studio: A-1 Pictures (Sword Art Online, Ao no Exorcist, Fairy Tail, Shigatsu wa Kimi no Uso)
Sursa: Manga
Genuri: Comedie, Psihologic, Romantic, Școală, Seinen
Data lansării: 12 ianuarie
Descriere: Considerat un geniu datorită faptului că are cele mai mari note din țară, Miyuki Shirogane este președintele consiliului elevilor al Academiei Shuchiin, lucrând alături de frumoasa și bogata vice-președintă Kaguya Shinomiya. Cei doi sunt considerați cuplul perfect de către studenți, deși nu este absolut nimic romantic între ei.
Totuși, adevărul e că după ce au petrecut atât de mult timp împreună, cei doi au început să țină unul la celălalt. Din păcate, niciunul nu vrea să recunoască, deoarece acest lucru ar fi un semn de slăbiciune. În joc fiind mândria lor de elevi de elită, Miyuki și Kaguya încearcă să scoată unul de la altul o declarație de dragoste. Bătălia iubirii începe!
TLDR: Doi care se iubesc și nu vor să recunoască.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

7. Boogiepop wa Warawanai

Studio: Madhouse (Death Note, One Punch Man, No Game No Life, Hunter x Hunter)
Sursa: Light novel
Genuri: Psihologic, Mister, Horror
Data lansării: 4 ianuarie
Descriere: Remake al seriei Boogiepop wa Warawanai.
O legendă urbană povestește despre un shinigami care îi poate scăpa pe oameni de durerea de care suferă. Acest „Înger al Morții” are un nume - Boogiepop. Legenda este una adevărată. Boogiepop este real. Când un val de dispariții ale unor studente lovește Academia Shinyo, autoritățile cred că au de a face cu niște tâlhari. Însă studenții știu mai bine cum stă treaba: este vorba de ceva paranormal. Să fie oare Boogiepop, sau ceva mult mai sinistru...?
TLDR: O fantomă cu căciulă.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

6. Shingeki no Bahamut: Manaria Friends

Studio: CygamesPictures (Blade Runner: Black Out 2022)
Sursa: Joc video
Număr de episoade: 10
Genuri: Acțiune, Aventură, Demoni, Supranatural, Magie, Fantastic
Data lansării: 21 ianuarie
Descriere: Spin-off al seriei Shingeki no Bahamut. Adaptarea anime a unui eveniment din jocul video eponim.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

5. Yakusoku no Neverland

Studio: CloverWorks (Darling in the FranXX, Bunny Girl Senpai, Fairy Tail, Persona 5)
Sursa: Manga
Genuri: Sci-Fi, Mister, Horror, Shounen
Data lansării: 11 ianuarie
Descriere: La Grace Field House, viața nu poate fi mai frumoasă pentru orfani! Deși duc lipsă de părinți, împreună cu ceilalți copii și cu o „mamă” care îi îngrijește, aceștia formează o familie mare și fericită. Niciun copil nu este lăsat pe dinafară, mai ales că vor fi adoptați cu toții când împlinesc vârsta de 12 ani. Aceștia au de dat multe teste riguroase, însă după aceea sunt lăsați să se joace afară.
Există o singură regulă pe care trebuie să o respecte: să nu părăsească orfelinatul. Într-o zi, cei mai buni la învățătură dintre orfani, Emma și Norman, s-au decis să încalce regula și să se aventureze în afara curții căminului. Însă nu și-au închipuit niciodată că aveau să afle un adevăr îngrozitor despre orfelinatul pe care aceștia îl iubeau atât de mult.
TLDR: Niște copii care află că orfelinatul în care locuiau nu e chiar ceea ce pare a fi.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

4. Tate no Yuusha no Nariagari

Studio: Kinema Citrus (Black Bullet, Made in Abyss, Barakamon, Code:Breaker)
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Aventură, Comedie, Dramă, Fantastic, Romantic, Seinen
Data lansării: 9 ianuarie
Descriere: Vechile povești amintesc de patru eroi de renume - mânuind sabia, sulița, arcul și scutul - care au apărat tărâmul de nenumărate calamități. Soarta lumii fiind în pericol, regatul Melormarc i-a chemat pe acești luptători legendari. În Japonia de astăzi, 4 tineri sunt transportați în acel univers fantastic, devenind cei patru eroi legendari.
Ajuns în Melromarc și devenind „Eroul cu scutul”, Naofumi Iwatani, un otaku obișnuit, este considerat cel mai slab din pricina lipsei capacității sale ofensive și lipsa lui de experiență. Când eroii se despart pentru a-și începe călătoriile, acesta pornește la drum alături de frumoasa prințesă Malty Melromarc. Însă aceasta îl trădează și îi fură toți banii, acuzându-l că s-a folosit de ea.
Astfel, Naofumi devine un proscris și, plin de ură, jură să se răzbune împotriva celor care l-au neîndreptățit.
TLDR: Un isekai cu un otaku și ceva loli.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

3. Date a Live III

Studio: J.C.Staff (Toradora, Shokugeki no Souma, DanMachi, Sakurasou no Pet na Kanojo)
Sursa: Light novel
Genuri: Sci-Fi, Harem, Comedie, Romantic, Mecha, Școală
Data lansării: 11 ianuarie
Descriere: Al treilea sezon al seriei Date a Live.
Itsuka Shido este un băiat de liceu. În ultima zi din vacanța de primăvară are loc o explozie care distruge orașul, și o fată în armură apare în fața lui. Surioara lui mai mică, Kotori, îi spune că fata se numește „Entitate Specială Aducătoare de Dezastre: Spirit”, care a cauzat un cutremur spațial. Kotori i-a dezvăluit că e comandantul unei organizații anti-spirit Ratatosk și îi ordonă să meargă la o întâlnire cu Spiritul. Kotori îi comunică: „nu-ți cer să învingi Spiritul. Doar fă-o să se îndrăgostească de tine și salvează lumea”.
TLDR: Apar niște fete din senin și un băiat trebuie să iasă cu ele.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

2. Kakegurui××

Studio: MAPPA (Zankyou no Terror, Yuri on Ice, Shingeki no Bahamut, Inuyashiki)
Sursa: Manga
Genuri: Dramă, Jocuri, Mister, Psihologic, Școală, Shounen
Data lansării: 9 ianuarie
Descriere: Al doilea sezon al seriei Kakegurui.
Acțiunea se petrece la Academia Privată Hyakkaou, o instituţie pentru privilegiaţi cu un curriculum foarte ciudat. Vezi tu, când eşti printre fiii şi fiicele celor mai bogaţi dintre bogaţi, nu dibăcia atletică sau cunoştinţele generale te ţin în frunte. Este vorba de citirea oponentului, de arta strategiei. Ce altă cale ar fi mai bună pentru a-ţi arată aceste calităţi decât rigurosul curriculum al jocurilor de noroc? La Academia Privată Hyakkaou, câştigătorii trăiesc ca nişte regi, iar pierzătorii sunt lăsaţi la o parte. Însă când Yumeko Jabami se înscrie la academie, e pe cale să-i înveţe pe copiii de acolo ce înseamnă cu adevărat un joc agresiv!
TLDR: O nebună obsedată de jocuri de noroc.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

1. Mob Psycho 100 II

Studio: Bones (FMAB, Noragami, BNHA, Soul Eater)
Sursa: Web manga
Genuri: Acțiune, Felie de Viață, Comedie, Supranatural
Data lansării: 7 ianuarie
Descriere: Al doilea sezon al seriei Mob Psycho 100.
Shigeo „Mob” Kageyama și-a descoperit puterile de medium la o vârstă fragedă. Dar această putere s-a dovedit rapid a fi o responsabilitate mare când și-a dat seama de pericolul acesteia. Alegând să-și suprime puterea, Mob își folosește abilitatea doar pentru a o impresiona pe fata pe care o place de mult timp, Tsubomi, care se plictisește curând de aceleași trucuri. Pentru a-și controla puterile, Mob a devenit învățăcelul lui Arataka Reigen, un escroc care pretinde că e un medium și exploatează puterile lui Mob pentru a câștiga bani. Acum, exorcizările spiritelor rele au devenit o parte a vieții monotone a lui Mob. Totuși, energia de medium pe care o exercită este abia la vârful unui iceberg; dacă potențialul lui vast și sentimentele nestăpânite o iau razna, va avea loc un eveniment cataclismic care l-ar face de nerecunoscut. Progresul spre explozia lui Mob crește și n-are niciun rost să încerce să-l oprească.
TLDR: Un fel de One Punch Man dar personajul nu e chel.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE


Lista completă o puteți găsi aici.
- Postat de @
Distribuie articol: