Top 20 cele mai așteptate anime-uri ale sezonului de iarnă 2024

Scris pe 03 Jan 2024 15:54, de bing021

Salut! Iată lista cu cele mai așteptate anime-uri din sezonul de iarnă 2024.

 

20. Urusei Yatsura (2022) 2nd Season

 

 

Studio: David Production (JoJo no Kimyou na Bouken (TV), Enen no Shouboutai, Hataraku Saibou) 

Sursă: Manga

Genuri: Comedie, Romantic, Science-Fiction

Data: 12 ianuarie

Descriere: Sezonul 2 al seriei Urusei Yatsura (2022).

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

19. Akuyaku Reijou Level 99: Watashi wa Ura-Boss desu ga Maou dewa Arimasen

 

 

Studio: Jumondo (Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai, Yuru Yuri, Acchi Kocchi) 

Sursă: Roman

Genuri: Fantezie, Isekai

Data: 9 ianuarie

Descriere: Puștoaica aceasta de liceu nu-și dorește decât să ducă o viață liniștită, deci, când se reîncarnează ca Yumiella, răufăcătoarea secretă dintr-un RPG otome, nu e tocmai încântată. Încă tânjind după liniște, își abandonează îndatoririle malefice ca să trăiască o viață mai discretă. Asta până când până când atinge din greșeală nivelul 99! Acum toată lumea bănuiește că ea e infamul Lord Demon! Oare ce viitor o așteaptă?

 

 

18. Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru

 

 

Studio: Children's Playground Entertainment (Citrus, Saihate no Paladin, Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei)

Sursă: Manga

Genuri: Comedie, Supernatural, Romantic, Școală, Seinen

Data: 9 ianuarie

Descriere: Akutsu Masatora, un demon care s-a infiltrat într-un liceu din lumea oamenilor, are ca scop să găsească candidați care să ajute iadul împotriva dușmanilor săi naturali, îngerii din rai. Atribuindu-i-se un loc lângă Lily Amane, o altă elevă care s-a transferat aici nu cu mult timp în urmă, Akutsu cade pradă frumuseții ei și decide s-o recruteze pentru cauza sa.

Lily nu e însă chiar ceea ce pare, iar Akutsu nu numai că se trezește complice al unuia dintre inamicii pe care ar trebui să-i învingă, dar s-ar putea să fi dezvoltat de asemenea sentimente pentru ea. 

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

17. Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata

 

 

Studio: Shin-Ei Animation (Karakai Jouzu no Takagi-san, Amaama to Inazuma, Kakkou no Iinazuke), Studio Add

Sursă: Roman

Genuri: Acțiune, Fantezie, Isekai

Data: 6 ianuarie

Descriere: Ken Usato este un licean normal în toate sensurile cuvântului... note medii, vise și tendința de a nu-i plăcea oamenii extraordinari. Cu toate acestea, atunci când întâlnește președintele și vicepreședintele consiliului studențesc, atât populari, cât și extraordinari, se împrietenește imediat cu ei. Toate acestea sunt întrerupte când noii prieteni ai lui Ken sunt invocați într-o altă lume... și el este invocat accidental cu ei! Abătut și fără nicio modalitate de a se întoarce, se resemnează să rămână liniștit în lumea nouă... până când află că are o afinitate pentru magia vindecătoare, o formă foarte rară de magie care îi oferă atât încredere în sine, cât și atenția tuturor magilor. Cu toate acestea, nu toată atenția este bună, ceea ce Ken încă nu știe...

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

16. Kekkon Yubiwa Monogatari

 

 

Studio: Staple Entertainment (Vermeil in Gold, Jitsu wa Ore, Saikyou deshita?)

Sursă: Manga

Genuri: Acțiune, Fantezie, Ecchi, Romantic, Isekai, Harem

Data: 6 ianuarie

Descriere: Satou e îndrăgostit de prietena din copilărie și vecina sa, Hime, de când ea și bunicul ei au apărut de nicăieri acum 10 ani. Acum, ajunsă o frumusețe orbitoare și misterioasă la liceu, lui Satou îi e tot mai greu să-i spună că o place. Pe măsură ce aniversarea primei lor întâlniri se apropie, oare își va aduna curajul ca să transforme prietenia în ceva mai mult? Sau o cu totul altă soartă zace în fața acestei perechi strâns legate?

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

15. Sokushi Cheat ga Saikyou sugite, Isekai no Yatsura ga Marude Aite ni Naranai n desu ga.

 

 

Studio: Okuruto Noboru (Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Ω, Ore dake Haireru Kakushi Dungeon, Tomodachi Game)

Sursă:  Roman

Genuri:  Acțiune, Aventură, Fantezie, Isekai

Data: 5 ianuarie

Descriere: Trezindu-se în haos absolut și măcel în timpul unei excursii școlare, Yogiri Takatou descoperă că toată lumea din clasa sa a fost transportată într-o altă lume! Reușise cumva să doarmă peste tot calvarul, el însuși pierzând darul... puterile acordate celorlalți de un înțelept misterios care părea să-i transporte. Și mai rău, el și un alt coleg de clasă au fost abandonați fără milă de prietenii lor, lăsați ca momeală pentru a distrage atenția unui dragon din apropiere. Neîngrozit de gândul că va muri, el decide fără tragere de inimă să-și protejeze singurul însoțitor. La urma urmei, un monstru modest de Nivel 1000 nu are nicio șansă împotriva puterii sale secrete de a invoca Moartea Instantanee cu un singur gând! Asta dacă nu adoarme...

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

14. Metallic Rouge

 

Studio: Bones ( Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Boku no Hero Academia, Noragami)

Sursă: Original

Genuri: Acțiune, SCi-Fiction

Data: 11 ianuarie

Descriere: În viitor, în anul 2128 D.H. oamenii și ființele artificiale coexistă. O fată android, pe nume Rouge Redstar și prietena ei, Naomi Orthmann, sunt trimise într-o misiune top secretă pe Marte. Cele două fete trebuie să ucidă nouă androizi ostili față de Guvernul Celor Nouă Nemuritori.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

13. Majo to Yajuu

 

 

Studio: Yokohama Animation Lab (Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu, Hametsu no Oukoku, Miru Tights)

Sursă: Manga

Genuri: Acțiune, Fantezie, Seinen

Data: 12 ianuarie

Descriere: Guideau: o fată sălbatică cu colți lungi și ochi de bestie. Ashaf: un bărbat cu voce blândă, trăsături delicate și un sicriu în spate. 

Acest cuplu de rău augur sosește într-o zi într-un oraș înrobit de o vrăjitoare care a convins sătenii că este eroina lor. Dar Ashaf și Guideau cunosc adevărul. Ei au socoteli de încheiat și nu vor ezita să-i elimine pe cei care le stau în cale...

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

12. Dosanko Gal wa Namara Menkoi

 

 

Studio: SILVER LINK. (Rakudai Kishi no Cavalry, Kokoro Connect, Masamune-kun no Revenge ), Blade (Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru, Saikin Yatotta Maid ga Ayashii, Cheating Craft)

Sursă: Manga

Genuri:  Comedie, Romantic, Școală, Shounen.

Data: 9 ianuarie

Descriere: Liceanul Tsubasa se mută în orașul Kitami, în Hokkaido, unde întâlnește o „gagică” în stația de autobuz. Imaginea ei, stând singură deasupra covorului alb de zăpadă, cu picioarele goale în ciuda frigului nemilos, îi capturează inima.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

11. Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party wo Oidasareta node, Henkyou de Slow Life suru Koto ni Shimashita 2nd

 

 

Studio: Studio Flad (Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party wo Oidasareta node, Henkyou de Slow Life suru Koto ni Shimashita, 4-nin wa Sorezore Uso wo Tsuku, Dame x Prince Anime Caravan)

Sursă: Roman

Genuri: Aventură, Fantezie, Romantic.

Data: 7 ianuarie

Descriere: Sezonul 2 al seriei Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party wo Oidasareta node, Henkyou de Slow Life suru Koto ni Shimashita

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

10. Yubisaki to Renren

 

 

Studio: Ajia-do (Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu, Kakushigoto, Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen)

Sursă: Manga

Genuri: Romantic, Shoujo

Data: 6 ianuarie

Descriere: Yuki Itose este o studentă cu dificultăți de auz a cărei lume e acaparată de tăcere încă de la naștere. Și-a trăit toată viața în același loc și interacționează rar cu alte persoane în afară de prietena sa cea mai bună, Rin Fujishiro.

Într-o zi, în timpul navetei, se întâlnește cu poliglotul cu păr argintiu pe nume Itsuomi Nagi, un prieten de-ai lui Rin. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, Itsuomi e neclintit când află de dizabilitatea lui Yuki, iar acest lucru și experiențele lui din străinătate o fascinează pe fată. După ce se despart, sentimentele ei pentru el încep să crească. O nouă lume se deschide în fața lui Yuki și a lui Itsuomi pe măsură ce fiecare descoperă viața diferită a celuilalt.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

9. Ao no Exorcist: Shimane Illuminati-hen

 

 

Studio: Studio VOLN (Kimi no Suizou wo Tabetai, Ushio to Tora (TV),  Karakuri Circus)

Sursă: Manga

Genuri: Acțiune, Fantezie, Mitologie, Școală, Shounen

Data: 7 ianuarie

Descriere: Al treilea sezon al seriei Ao no Exorcist.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

8.Dungeon Meshi

 

 

Studio: Trigger ( Kill la Kill, Darling in the FranXX, Cyberpunk: Edgerunners)

Sursă: Manga

Genuri: Comedie, Fantezie, Seinen

Data: 4 ianuarie

Descriere: După ce Regatul de Aur este scufundat în subteran de către un magician nebun, regele său iese la iveală, promițând toată comoara lui oricui îl învinge pe magician, înainte de a se prăbuși în praf. Breslele sunt stimulate de această promisiune, traversând temnița labirintică în căutarea magicianului. Laios, liderul unei astfel de bresle, întâlnește un dragon care îi distruge echipa și o devorează pe sora lui Falin. În ciuda faptului că și-au pierdut toate proviziile și bunurile, Laios împreună cu Marcille, un vindecător elf și Chilchuck, un hoț, reintră imediat în temniță, hotărâți s-o salveze pe Falin. Timpul fiind esențial, Laios sugerează tabuul de a mânca monștrii temniței ca mijloc de a aduna provizii. La pregătirea primei lor mese în temniță, ei sunt opriți de un pitic pe nume Senshi. Un pasionat de gătit monștri, el îi ajută să-și pregătească ingredientele pentru un consum sigur. După ce a aflat de circumstanțele lui Laios, Senshi își exprimă dorința de a găti un dragon și se alătură breslei lor, începând astfel aventura lor plină de mâncare în temniță.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

7. Jaku-Chara Tomozaki-kun 2nd Stage

 

 

Studio: Project No.9 (Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou., Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?, Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta)

Sursă: Roman

Genuri:  Drama, Romantic, Școală

Data: 3 ianuarie

Descriere: Al doilea sezon al serieiaku-Chara Tomozaki-kun

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

6. Boku no Kokoro no Yabai Yatsu Season 2

 

 

Studio: Shin-Ei Animation (Karakai Jouzu no Takagi-san, Amaama to Inazuma, Kakkou no Iinazuke)

Sursă: Manga.

Genuri: Comedie, Romantic, Școală, Shounen.

Data: 7 ianuarie.

Descriere: Sezonul 2 al seriei Boku no Kokoro no Yabai Yatsu.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

5. Mato Seihei no Slave

 

 

Studio: Seven Arcs (Tonikaku Kawaii, Blue Period, Sekirei)

Sursă: Manga

Genuri: Acțiune, Fantezie, Ecchi, Harem, Shounen

Data: 4 ianuarie

Descriere: După absolvirea liceului, Yuuki Wakura își dă seama că au trecut 5 ani de la dispariția surorii lui în timpul „dezastrului Mato”. În întreaga Japonie, intrări misterioase sunt deschise într-o dimensiune numită „Mato”, o metropolă demonică plină cu monștri cunoscuți sub numele de „Shuuki” ce amenință siguranța omenirii. Dar, o nouă speranță apare odată cu descoperirea unui fruct Mato care acordă abilități supranaturale exclusiv femeilor ce le-a permis să lupte împotriva lui Shuuki. Datorită acestui fapt, a fost format un nou guvern matriarhal, care a înființat o organizație feminină numită Trupele Anti-Demon, ceea ce a făcut ca bărbații să cadă în nivelul cel mai de jos al societății.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

4. Mashle 2nd Season

 

 

Studio: A-1 Pictures (Sword Art Online, Shigatsu wa Kimi no Uso, Boku dake ga Inai Machi)

Sursă: Manga

Genuri: Acțiune, Comedie, Fantezie, Parodie, Școală, Shounen

Data: 6 ianuarie

Descriere: Al doilea sezon al seriei Mashle 

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

3.Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu 2nd Season

 

 

Studio: J.C.Staff (Toradora!, Shokugeki no Souma, One Punch Man 2nd Season )

Sursă: Roman.

Genuri: Acțiune, Aventură, Comedie, Fantezie, Isekai.

Data: 8 ianuarie

Descriere: Sezonul 2 al seriei suki ga Michibiku Isekai Douchuu

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

2.Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e 3rd Season

 

 

Studio: Lerche (Ansatsu Kyoushitsu, Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The Animation, Kuzu no Honkai)

Sursă: Roman

Genuri: Dramă, Mister, Școală, Psihologic,

Data: 3 ianuarie

Descriere: Al treilea sezon al seriei Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

 

1.Ore dake Level Up na Ken (Solo Leveling)

 

 

Studio: A-1 Pictures (Sword Art Online, Shigatsu wa Kimi no Uso, Boku dake ga Inai Machi)

Sursă: Manga.

Genuri: Acțiune, Aventură, Fantezie.

Data: 7 ianuarie.

Descriere: Acum zece ani a apărut „Poarta” și a legat lumea reala de tărâmul magiei și monștrilor. Pentru a înfrunta aceste bestii, oamenii de rând au primit puteri supraumane și au devenit cunoscuți ca „vânători”. Sung Jin-Woo, în vârstă de douăzeci de ani e un asemenea vânător, dar e cunoscut ca fiind „Cel mai slab din lume”, din cauza puterii sale jalnice în comparație chiar și cu cei de rang E. Acesta continuă însă să vâneze monștri în Porțile de rang mic pentru a plăti facturile medicale ale mamei sale. Acest stil de viață jalnic se schimbă când Jin-Woo, considerându-se singurul lăsat să moară într-o misiune, se trezește în spital cu un ecran misterios în fața lui. Aparent află că are de înfruntat un program nerealist și intens de antrenament, altfel va fi penalizat. Inițial e suspicios cu privire la natura întâmplării, dar în curând ajunge să se vadă devenit unul din cei mai de temut vânători ai lumii.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

Sursa: MyAnimeList
- Postat de @
Distribuie articol: